Vormer baalt als een stekker: "Te veel met die gasten meegegaan"

2 augustus 2020, 12:40

De verloren bekerfinale tegen Antwerp zorgde voor een boze Ruud Vormer. De captain ging zaterdagavond met Club Brugge onderuit (1-0). "Het is misgegaan in de eerste 45 minuten", concludeert de middenvelder.

"We hebben een superslechte eerste helft gespeeld. We creëerden niks en er zaten te weinig loopacties in. Alles wat kon misgaan in de eerste helft, liep ook mis", zegt Vormer op het clubkanaal van Brugge. "Te weinig tempo ook. In de tweede helft ging het veel beter en creëerden we nog wat kansen. Maar het zat er niet in. We hadden altijd een mannetje meer aan de rechterkant, maar konden daar niet van profiteren. Het voetbal dat zij spelen is voortdurend met lange ballen. We weten allemaal dat het ons niet ligt."

Club Brugge greep zodoende naast de dubbel. "Het is een valse start. Het is weer een bekerfinale die je verliest. Bij mij gaat het wel eventjes duren. Straks weer competitie, nieuwe kansen. Dat is altijd het mooie aan voetbal. Tegen Charleroi gaat het weer beginnen, maar deze nederlaag zal wel een paar dagen in de hoofden spelen. Maar we gaan geen excuses zoeken. Het was gewoon een slechte eerste helft. We hebben het zelf gedaan. We zijn te veel met die gasten meegegaan in hun spel. Ik denk niet dat wij met de lange bal speelden. Af en toe moet je ook wel een bal achter de verdediging spelen. Ik denk echter niet dat Mignolet altijd naar voren trapte, in vergelijking met hun keeper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen