Spoorboekje: laatste duels in Zwitserland, Roda tegen Eindhoven

3 augustus 2020, 07:00   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 23:39

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 3 augustus.

Wedstrijden

Roda JC - FC Eindhoven (20.00 uur)

Na een knappe overwinning tegen Belgische bekerwinnaar Royal Antwerp (1-3) blameerde Roda JC zich afgelopen vrijdag tegen SV Meerssen. In eigen huis verloor de ploeg van trainer Jurgen Streppel met 2-3 van de hoofdklasser. Vanavond (maandag) speelt Roda JC zijn volgende oefenwedstrijd. Tegenstander is competitiegenoot FC Eindhoven, dat donderdag zijn eerste oefenduel verloor bij De Graafschap (1-0).

FC Basel - FC Luzern (20.30 uur)

Ricky van Wolfswinkel speelt vanavond met FC Basel de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Nederlandse spits kan daarna niet op zomervakantie, want de Zwitserse club is nog actief in de Europa League. Komende donderdag treedt FC Basel in de achtste finale aan tegen Eintracht Frankfurt. De Zwitsers wonnen de heenwedstrijd met 0-3 en staan zodoende met anderhalve been in de kwartfinale van het toernooi.

Voetbal op tv

20.00 uur: Roda JC - FC Eindhoven, FOX Sports 1 - live verslag van het oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen