Domper Napoli: Insigne mist return met Barcelona vermoedelijk

2 augustus 2020 – Slecht nieuws voor Napoli: aanvaller én aanvoerder Lorenzo Insigne moet de return van de Champions League-ontmoeting met FC Barcelona mogelijk missen. De buitenspeler heeft zaterdag een liesblessure opgelopen en moet de ernst daarvan afwachten. Tijdens het met 3-1 gewonnen duel met SS Lazio ging hij in tranen van het veld, waardoor de kans op zijn inzetbaarheid nihil lijkt.

Domper Napoli: Insigne mist return met Barcelona vermoedelijk

Dat zou een flinke domper zijn voor coach Gennaro Gattuso, die captain Insigne als een meer dan vaste kracht inzet. In het heenduel met de Catalanen (1-1) stond de linksbuiten ook negentig minuten op het veld. Met zijn inbreng kwamen de Napolitanen via Dries Mertens tijdens het heenduel op voorsprong, maar kon hij de gelijkmaker van Antoine Griezmann niet voorkomen. 

De eerste inschatting is dat de buitenspeler het niet gaat redden, volgens sommige Italiaanse media zou hij wel vier tot zes weken uit de roulatie liggen. Dat zou betekenen dat ook bij een goed resultaat hij niet meer inzetbaar is voor Napoli in het miljardenbal. Trainer Gattuso heeft nog wel hoop op diens inzetbaarheid. "Hopelijk is het niet zo erg als we eerst dachten."

UEFA Champions League

gerelateerd