Arteta denkt dat begeerde Aubameyang bijtekent bij Arsenal

2 augustus 2020, 22:15

Mikel Arteta heeft zijn wens om Pierre-Emerick Aubameyang voor Arsenal te behouden nogmaals herhaald. De aanvaller die tegen Chelsea in de FA Cup-finale de hoofdrol had wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij The Gunners, maar de oefenmeester wil zijn pupil dolgraag behouden. "Ik wil de ploeg om hem heen bouwen. Daarom hoop ik dat we de deal rondkrijgen."

Dat zei hij over het nieuwe contract waarmee Arsenal de Gabonees hoopt te behouden. Arteta is helder en wil Aubameyang behouden en is in die missie vol vertrouwen. "Het is een kwestie van de deal rondkrijgen. Of ik denk dat we Aubameyang kunnen behouden? Ja, ik denk dat hij gaat bijtekenen", sprak de oefenmeester bemoedigende woorden. Wel loopt zijn contract komend jaar af, waardoor er deze zomer duidelijkheid zal moeten komen.

Lees ook: Arteta denkt niet dat FA Cup-finale laatste duel 'Auba' is

Verder werd Arteta gevraagd naar de FA Cup-zege, wat de eerste prijs sinds 2017 én een Europees ticket betekende. "Dit is hopelijk een goed begin van een mooie periode. De eisen van deze club zijn hoog en ik probeer daaraan te voldoen. Deze troffee is voor de fans, omdat zij hun club en de spelers altijd aanmoedigen", aldus Arteta. "Sinds ik hier ben, heb ik maar één missie. Dat is om de spelers en de staf te laten geloven dat we dit kunnen. We moesten daarvoor de energie en mentaliteit veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen