'Overbodige NAC-back Leigh zakt voor medische keuring'

2 augustus 2020, 16:39

NAC Breda heeft een teleurstelling te verwerken gekregen over Greg Leigh (25). De linksachter heeft zijn medische keuring bij komend seizoen Championship-club Rotherham United niet doorstaan, waardoor de stekker uit de transfer is gegaan. Dat is voor alle betrokken partijen slecht nieuws.

Dat schrijft BN/De Stem althans. NAC Breda wil namelijk graag af van Leigh, die met zijn forse salaris een blok aan het been is van de Eerste Divisie-club. Bovendien loopt het een kleine transfersom mis voor de verdediger, die voorlopig dus niet te verkopen is. Wel wil Leigh het liefst terug naar het Verenigd Koninkrijk, om dicht bij zijn familie te zijn. Afgelopen jaar maakte hij bij Aberdeen FC voor zijn blessure een prima indruk, waardoor er belangstelling voor hem was.

Dat de transfer door de medische keuring in het water valt, is voor alle partijen een forse domper. Veel toekomst lijkt hij in Breda namelijk niet meer te hebben. Hoeveel tijd hij nodig heeft om helemaal te herstellen is onduidelijk, wel staat hij al sinds december langs de kant. Met nog een jaar een contract in Brabant, krijgt dit verhaal ongetwijfeld nog een staartje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen