Douglas maakt eerste speelminuten sinds drieënhalf jaar

2 augustus 2020, 16:33   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 16:40

Douglas, in ons land bekend als de Braziliaan die in het verleden furore maakte bij FC Twente, heeft zondag voor het eerst in drieënhalf jaar weer speelminuten gemaakt. De 32-jarige verdediger kwam na rust in het oefenduel met Telstar binnen de lijnen voor Go Ahead Eagles, de club waar hij op proef is.

Met Douglas in de verdediging kreeg Go Ahead géén tegendoelpunten. Dat gebeurde voor rust overigens ook niet. De Deventenaren kwamen zelf ook niet tot scoren, waardoor de eerste krachtmeting met een andere profclub in maanden in een doelpuntloos gelijkspel eindigde: 0-0.

Douglas, die in januari 2017 namens Sporting Lissabon voor het laatst in actie kwam in een officieel duel, probeert in Overijssel een contract af te dwingen. Hij sprak onlangs zelfs de hoop uit op korte termijn nog in de Eredivisie actief te geraken. De verdediger kwam tussen 2007 en 2013 uit voor FC Twente, waar hij veel indruk maakte. Toenmalig bondscoach Louis van Gaal selecteerde hem in 2012 voor het Nederlands elftal, maar speelminuten maakte Douglas niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen