Van Crooij gaat vol voor kans bij PEC: "Ze weten wat ik kan"

2 augustus 2020, 16:53   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 17:01

Vito van Crooij wil komend seizoen vol voor zijn kans bij PEC Zwolle gaan. De aanvaller werd de afgelopen weken meermaals in verband gebracht met zijn oude liefde VVV-Venlo, maar verder dan geruchten kwam het niet. VVV lijkt het transferbedrag dat PEC verlangt niet op tafel te kunnen leggen, waardoor Van Crooij zijn vizier weer op zijn kans bij de Zwollenaren richt. 

De 24-jarige speler sprak onlangs met trainer John Stegeman en technisch manager Mike Willems. "Daar sprak vertrouwen uit", vertelt Van Crooij in gesprek met De Stentor. "De beste gaat spelen. Ze weten wat ik kan en dat heb ik vorig seizoen veel te weinig laten zien. Het is aan mij om komend jaar te bewijzen dat ik wél belangrijk kan zijn, net als in mijn eerste seizoen hier."

In zijn debuutjaar bij PEC kwam Van Crooij tot negen doelpunten, waarmee hij gedeeld clubtopscorer werd. Het afgelopen seizoen ging het, mede door een blessure die hem in het begin van het seizoen aan de kant hield, een stuk minder: "Dat was mijn slechtste ooit in het betaalde voetbal. Een jaar om snel te vergeten."

Trainer Stegeman is duidelijk over de kansen voor Van Crooij: "Als Vito overtuigt, gaat hij zeker spelen. Ik heb altijd al tegen hem gezegd: voor mij ben je een basisspeler. Laat het maar zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen