Douglas blij met helft: "Vroeg aan de trainer om mij te laten staan"

2 augustus 2020, 17:28   Bijgewerkt: 2 augustus 2020, 17:39

Douglas speelde zondagmiddag voor het eerste sinds drieënhalf jaar weer een officiële wedstrijd. De proefspeler van Go Ahead Eagles speelde met zijn club in eigen huis met 0-0 gelijk tegen Telstar. Na afloop liet de voormalig Twente-speler blij zijn weer binnen de lijnen te staan.

"Ik ben zeker tevreden. Het ging beter dan ik had verwacht. De trainer (Kees van Wonderen, die ook zijn debuut maakte namens Go Ahead, red.) zei voor de wedstrijd dat ik misschien dertig minuten speelde omdat hij geen risico wilde nemen. Ik vroeg hem me te laten staan als het goed ging", zei de verdediger na afloop in gesprek met FOX Sports.

Dat ging het dus voor de Braziliaan, die in de persoon van Glynor Plet ook nog een oude bekende tegenkwam. "We hebben twee jaar samen gespeeld bij FC Twente. Ik heb hem lang niet meer gesproken en gezien, we grapten in het veld een beetje tegenover elkaar." Toch is Douglas nog niet helemaal tevreden over zichzelf: "Er moeten nog een paar kilo van af. Fysiek ben ik nog niet topfit, maar ik heb nog genoeg tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen