AZ-selectie gaat uit van voorronde Champions League

3 augustus 2020, 10:53   Bijgewerkt: 3 augustus 2020, 14:40

Arne Slot en de spelers van AZ rekenen op de voorronde van de Champions League. Echter heeft het bestuur de juridische strijdbijl nog altijd niet begraven. Vandaag (maandag) sluit de UEFA de inschrijving voor het miljardenbal en wordt bekeken of er aan diverse criteria is voldaan. AZ hoopt van niet, maar is het onwaarschijnlijk dat de club gelijk krijgt.

Mogelijk dat AZ sporttribunaal CAS nog inschakelt om een plek in de groepsfase van de Champions League te bemachtigen. Ook die route lijkt weinig kans van slagen te hebben. "Als staf en spelers houden we er alleen maar rekening mee dat we in de tweede voorronde gaan starten. Wat er op de burelen speelt, is aan hen. Het kan voor ons dan hooguit gaan meevallen", zegt Slot tegen De Telegraaf.

Captain Teun Koopmeiners sluit zich bij de woorden van zijn trainer aan. "Ik houd rekening met het voor ons slechtste scenario en dat is dat we op 25 augustus moeten starten. Als we daarop voorbereid zijn, dan zijn we op alles voorbereid. Ik laat het verder lekker aan het bestuur over."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen