FC Twente rondt komst Dynamo Dresden-spits af

3 augustus 2020, 21:10

De overgang van Alexander Jeremejeff naar FC Twente is in kannen en kruiken. De 26-jarige spits heeft de medische keuring doorstaan en sluit dinsdag aan bij de selectie van trainer Ron Jans. "Hij geeft ons voorin meer mogelijkheden, met name centraal in de aanval. Alexander is een fysiek sterke, maar ook een vaardige speler van 1.92 meter die heel goed als 'target' kan functioneren", vertelt technisch directeur Jan Streuer.

Jeremejeff maakt op huurbasis de overstap naar de Eredivisionist. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen. "Ik zie deze overstap naar FC Twente als een mooie kans om bij deze grote club te spelen. Ik wil hier vechten voor mijn plek en ik kijk er naar uit om in De Grolsch Veste te spelen. Ik heb op YouTube een aantal video's van FC Twente gezien, de supporters lijken me geweldig", aldus de Twente-aanwinst.

Jeremejeff maakte een jaar geleden de overstap van BK Häcken naar Dynamo Dresden. In de 2. Bundesliga maakte hij vier goals in 23 wedstrijden. Met zijn doelpunten kon hij niet voorkomen dat Dresden naar het Duitse derde niveau afzakte. Na Gijs Smal, Vaclav Cerny, Kik Pierie, Nathangelo Markelo en Lazaros Lamprou is Jeremejeff de zesde zomeraanwinst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen