Argentijnse journalist brengt Senesi in verband met Leeds

4 augustus 2020, 09:09

Marcos Senesi staat in de belangstelling van Leeds United, zo claimt Radio Continental-journalist Martin Flores. Hij beweert dat trainer Marcelo Bielsa zijn landgenoot naar de promovendus wil halen. Feyenoord zal zijn sterkhouder echter niet zonder slag of stoot laten gaan.

Feyenoord hoeft Senesi niet te verkopen om de coronacrisis te overleven, zo maakte technisch directeur Frank Arnesen onlangs bekend in een interview met een RTV Rijnmond. Een vertrek van de Argentijnse centrumverdediger sloot hij echter niet uit. Aanbiedingen van andere clubs zal Feyenoord serieus nemen. Voor minder dan twintig miljoen euro zal de Rotterdamse club Senesi vermoedelijk echter niet van de hand doen.

Over een gebrek aan geld heeft Leeds United niet te klagen. Die club veroverde recentelijk het kampioenschap in het Championship en verzekerde zich daarmee van een enorme promotiebonus. Leeds United is naar verluidt niet de enige club die Senesi op het oog heeft. Onder meer Sevilla zou ook geïnteresseerd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen