'Ekkelenkamp droomkandidaat voor Twente, Duarte niet naar NAC'

4 augustus 2020, 12:01   Bijgewerkt: 4 augustus 2020, 12:53

Het zeer bedrijvige FC Twente is nog niet klaar op de transfermarkt. De club hoopt binnenkort Danilo te presenteren, zou in de markt zijn voor Linus Wahlqvist en aast ook op Ajax-talent Jurgen Ekkelenkamp. NAC Breda, dat maandag met Moreno Rutten zijn eerste zomeraanwinst vastlegde, heeft tevergeefs een lijntje uitgegooid naar Sparta-middenvelder Deroy Duarte.

De interesse van FC Twente voor Ekkelenkamp is niet helemaal nieuw. Volgens Tubantia is de 'Ronaldo-beul' nog altijd de droomkandidaat om het middenveld van de Tukkers te versterken. Twente is daarbij wel afhankelijk van de ontwikkelingen bij Ajax. Hij zou na Kik Pierie en Danilo (mits alles rondkomt) de derde speler kunnen worden die Amsterdam tijdelijk verruilt voor Enschede.

NAC Breda hoopte Duarte op huurbasis naar het Rat Verlegh Stadion te halen. Sparta is echter niet van plan om Duarte te verhuren, laat technisch directeur Henk van Stee weten aan Voetbal International. Volgens BN De Stem heeft NAC ook een poging gewaagd bij Mohammed Osman en Johnatan Opoku. De oud-spelers van respectievelijk Heracles Almelo en VVV-Venlo opteren echter voor een langer verblijf in de Eredivisie of een buitenlands avontuur. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen