De Telegraaf: Ajax werkt niet mee aan verhuur Ekkelenkamp

4 augustus 2020, 13:49

Clubs hoeven niet meer bij Ajax aan te kloppen voor Jurgen Ekkelenkamp. De twintigjarige middenvelder komt voor in de plannen van trainer Erik ten Hag. Zowel sc Heerenveen als FC Twente hoopte Ekkelenkamp op huurbasis over te nemen, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars verkocht ze een duidelijke 'nee'.

Dat meldt De Telegraaf. Ekkelenkamp maakte in 2018 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax, maar tot een echte doorbraak is het nog niet gekomen. Afgelopen seizoen deed Ten Hag mondjesmaat een beroep op de aanvallende middenvelder. In de Eredivisie kwam hij vier keer in actie, waarvan driemaal als invaller. In het bekertoernooi speelde hij drie wedstrijden.

Vanwege een gebrek aan speeltijd in het eerste elftal speelde Ekkelenkamp vorig seizoen voornamelijk in Jong Ajax. In de Eerste Divisie was hij goed voor elf doelpunten en twee assists. Volgens het bovengenoemde dagblad stond Ekkelenkamp aanvankelijk niet afwijzend tegenover een tijdelijk vertrek bij Ajax. Overmars laat de middenvelder echter niet gaan.

De situatie van Ekkelenkamp kan nog veranderen als Donny van de Beek deze zomer niet wordt verkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen