Bankzitter Barreto ziet NEC ook van De Treffers winnen

4 augustus 2020, 21:53

Edgar Barreto (36) zat dinsdagavond voor het eerst sinds zijn comeback bij NEC bij de wedstrijdselectie, maar moet zijn officieuze rentree nog even uitstellen. De middenvelder bleef tijdens de tweede oefenwedstrijd van de Nijmegenaren negentig minuten op de bank op bezoek bij De Treffers, dat een hoop tegenstand bood, maar wel verloor: 0-2.

NEC – dat de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen ruim had gewonnen van Engelse talenten van de Galacticos Academy, toen Baretto niet in de selectie zat – had het in de eerste helft enorm lastig op bezoek bij De Treffers. Sterker nog: de thuisploeg kreeg de betere kansen, maar na enkele vrije trappen werden de kansen telkens gemist.

Daardoor kwam NEC met een gelijke stand tot de rust en kon het de verhoudingen draaien in de tweede helft. Na ruim een uur maakte invaller Thomas Beekman de score met een fraaie bal over de keeper na een harde voorzet van rechts. Aan het einde van de wedstrijd schoot invaller Jonathan Okita laag de beslissing tegen de touwen.

Lees ookNEC zorgt voor stunt: Barreto komt terug naar De Goffert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen