Bankzitter Barreto ziet NEC ook van De Treffers winnen

4 augustus 2020 – Edgar Barreto (36) zat dinsdagavond voor het eerst sinds zijn comeback bij NEC bij de wedstrijdselectie, maar moet zijn officieuze rentree nog even uitstellen. De middenvelder bleef tijdens de tweede oefenwedstrijd van de Nijmegenaren negentig minuten op de bank op bezoek bij De Treffers, dat een hoop tegenstand bood, maar wel verloor: 0-2.

Bankzitter Barreto ziet NEC ook van De Treffers winnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

NEC – dat de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen ruim had gewonnen van Engelse talenten van de Galacticos Academy, toen Baretto niet in de selectie zat – had het in de eerste helft enorm lastig op bezoek bij De Treffers. Sterker nog: de thuisploeg kreeg de betere kansen, maar na enkele vrije trappen werden de kansen telkens gemist.

Daardoor kwam NEC met een gelijke stand tot de rust en kon het de verhoudingen draaien in de tweede helft. Na ruim een uur maakte invaller Thomas Beekman de score met een fraaie bal over de keeper na een harde voorzet van rechts. Aan het einde van de wedstrijd schoot invaller Jonathan Okita laag de beslissing tegen de touwen.

Lees ookNEC zorgt voor stunt: Barreto komt terug naar De Goffert

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd