Gisteren gemist: Fulham promoveert, corona bij Ajax en Torres

10 augustus 2020, 23:16

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 4 augustus.

'Maar liefst dertien Ajacieden hadden coronavirus onder de leden'

In de selectie en technische staf van Ajax zijn liefst dertien coronagevallen geconstateerd. Het gaat daarbij om spelers of stafleden die het coronavirus hebben gehad en inmiddels antistoffen hebben aangemaakt. Onduidelijk is waar de grote hoeveelheid coronagevallen vandaan komen en waarom de betrokkenen geen klachten hebben gehad. Onduidelijk is om welke voetballers of stafleden het zou gaan. 

Officieel: Manchester City slaat transferslag met Ferran Torres

Manchester City heeft Ferran Torres (20) dinsdagavond officieel binnengenhaald. De talentvolle buitenspeler heeft een vijfjarig contract getekend bij The Citizens. Hij kan worden gezien als de opvolger van de naar Bayern München vertrokken Leroy Sané, al kan hij ook op op de positie van David Silva - wiens contract afliep deze zomer - uit de voeten.

Bryan schiet Fulham na één jaar terug Premier League in

Fulham is een jaar na degradatie uit de Premier League weer teruggekeerd op het hoogste niveau van Engeland. De ploeg won in 'de wedstrijd van 180 miljoen' van Brentford, dankzij een slimme vrije trap van Joe Bryan aan het einde van de eerste helft van de verlenging en even later het duel eigenhandig beslist (1-2). Voor invaller Halil Dervisoglu en consorten kwam de aansluitingstreffer van Henrik Dalsgaard te laat en betekende de nederlaag bovendien een negatief record. 

'Hertha-transfer voor Zeefuik dan toch eindelijk aanstaande'

Mooi nieuws voor Deyovaisio Zeefuik: de verdediger van FC Groningen is dan toch daadwerkelijk op weg naar Hertha BSC. De Duitse club trekt al langer aan de rechtsachter, maar tot dusver lag de clubleiding van Groningen in de weg. Inmiddels lijkt een vertrek uit het hoge noorden dan toch definitief in aantocht.

ADO Den Haag huurt back Ratiu (22) van Villarreal

ADO Den Haag heeft zich voor komend seizoen versterkt met Andrei Ratiu (22). De rechtsachter, die ook op de positie van buitenspeler uit de voeten kan, komt op huurbasis voor één seizoen over van Villarreal, maar de Eredivisie-club heeft wel een optie tot koop bedongen. Het is de zesde zomeraanwinst.

Zirkzee uitgeschreven bij Bayern in CL, Reis en Bakker toegevoegd

Verrassend nieuws uit München: het seizoen voor Joshua Zirkzee zit er vermoedelijk al op. De jonge aanvaller is de stand-in van Robert Lewandowski in de spits bij Bayern, maar is door trainer Hansi Flick niet opgenomen in de selectie voor het restant van de Champions League. Ludovit Reis kreeg in dat kader juist goed nieuws bij FC Barcelon, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370642/bakker-alsnog-ingeschreven-voor-champions-league/,_blank,net als Mitchel Bakker bij Paris Saint-Germain].

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen