Liesblessure houdt Bijlow kort aan de kant bij Feyenoord

5 augustus 2020, 11:33

Feyenoord-keeper Justin Bijlow (22) heeft een lichte liesblessure opgelopen. De doelman ontbreekt daarom op de eerste open training van de Rotterdammers, al zal hij naar verwachting niet lang uit de roulatie liggen. Hij wordt op korte termijn terugverwacht bij de selectie van trainer Dick Advocaat.

Dat laat Feyenoord weten op het clubkanaal. Bijlow kampte vorig seizoen met een elleboogblessure, die hem een tijdje aan de kant hield. Maar omdat concurrent Kenneth Vermeer in de winterstop werd verkocht, werd hij alsnog de onbetwiste eerste keuze onder de lat van de Rotterdammers. Nck Marsman en Ramón ten Hove zijn de andere keepers in de selectie van Feyenoord.

Bijlow is zeker niet het eerste blessuregeval in de selectie van Feyenoord, waar ook Tyrell Malacia (heup) en Luis Sinisterra (knie) in de lappenmand zitten. Aanvoeder Steven Berghuis kampte met een longinfectie en is ook nog niet helemaal van de partij, net als Cristian Conteh van wie de papieren nog in orde gemaakt moeten worden. Hoelang Bijlow uit de roulatie ligt, wordt niet expliciet vermeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen