'Transfer Van den Boomen naar Frankrijk aanstaande'

5 augustus 2020, 12:54

Niet de Eredivisie, maar Frankrijk lonkt voor Branco van den Boomen. De 25-jarige middenvelder van De Graafschap is op weg naar Toulouse FC, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Ligue 2. Van den Boomen beschikt nog over een tweejarig contract, maar kan tegen een gelimiteerde transfersom vertrekken uit Doetinchem.

Volgens De Gelderlander lijkt een vertrek aanstaande. De krant meldt dat Van den Boomen voor ongeveer 350.000 euro de transfer kan maken. Voor een vergelijkbaar bedrag nam De Graafschap hem vorig jaar over van FC Eindhoven. Met zijn goede optredens voor de Superboeren kwam hij in het vizier van Toulouse. Met name na de winterstop maakte de oud-speler van sc Heerenveen indruk.

Gisteren (dinsdag) kwam naar buiten dat Van den Boomen ook in de belangstelling staat van diverse clubs uit de Eredivisie. De Graafschap wil hem het liefst behouden om komend seizoen alsnog te promoveren naar de Eredivisie. Vermoedelijk is dat een utopie. Hoe trainer Mike Snoei over een vertrek denkt, liet hij gisteren tegenover Omroep Gelderland al blijken. "Ik kon zelf ook de Eredivisie in, maar wil graag met mijn selectie de opdracht aangaan om met De Graafschap te promoveren. Ik dacht die opdracht bij iedereen enorm leefde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen