Bosz waarschuwt spelers voor Rangers: "We zijn er nog niet"

5 augustus 2020, 14:26

Ondanks een ruime 1-3 uitzege op Glasgow Rangers in het eerste duel, is Peter Bosz nog niet zeker van een plek in de kwartfinale van de Europa League. De Nederlander verklapt daarom op de persconferentie dat hij met Bayer Leverkusen donderdagavond niemand gaat sparen in Duitsland tijdens de return.

"We zijn er nog niet", waarschuwt hij zijn spelers daags voor de wedstrijd. De nummer vijf van het afgelopen Bundesliga-seizoen en verliezend bekerfinalist wil het kleine broertje van de Champions League winnen om toch iets aan het seizoen over te houden. Door de 1-3 in maart lijkt een plek bij de laatste acht in ieder geval zeker. Bosz gaat in ieder geval niemand sparen tegen Rangers, waar hij lovend over is. "Ze hebben vaak de nul gehouden. Dat lukt je niet als je een slecht team hebt. Het zal niet makkelijk worden."

Bosz moet het in ieder geval stellen zonder Nadiem Amiri. Hij ontbreekt vanwege persoonlijk contact met iemand die besmet is met het coronavirus. De 23-jarige middenvelder maakt geen deel uit van de selectie. "Nadiem reageerde heel goed door meteen onze dokter te bellen. We moeten voorzichtig zijn. Zo is het nu eenmaal met het coronavirus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen