Feyenoord gaat testen intensiveren, maar niet vanwege Ajax

5 augustus 2020, 13:56   Bijgewerkt: 5 augustus 2020, 14:30

Feyenoord gaat de spelers en staf eind deze week dan toch vaker testen op het coronavirus. Dat heeft de club tijdens de eerste openbare training van het seizoen bekendgemaakt aan het Algemeen Dagblad. Volgens de club heeft deze beslissing niets te maken met de coronagevallen bij Ajax.

Daar bleken in juni in totaal dertien Ajacieden besmet te zijn geraakt met het virus. Volgens Raymond Salomon, woordvoerder van Feyenoord, wilde de club 'het testen op corona sowieso al intensiveren.' "Dat stond al op de planning", geeft hij aan tegenover de krant.

Gezang

Zonder Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Steven Berghuis en nieuweling Christian Conteh werkte Feyenoord voor het oog van 1800 fans de eerste open training af. De NOS meldt dat er ook gezongen werd, iets dat volgens de richtlijnen van het kabinet en RIVM eigenlijk niet mag.

Lees ook: Liesblessure houdt Bijlow kort aan de kant bij Feyenoord 

Zondag speelt Feyenoord in De Kuip een oefenduel tegen Sparta Rotterdam. Dat wil de club toen met 7000 fans in het stadion. De Rotterdamse gemeenteraard moet daar nog wel haar goedkeuring voor geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen