Reis in CL-selectie van Barça: "Iets waar ik altijd op gehoopt heb"

5 augustus 2020, 15:30

Ludovit Reis mag dromen van zijn debuut in de Champions League. De middenvelder behoort tot de selectie van FC Barcelona, dat zaterdag de return speelt in de achtste finale tegen Napoli. "Vorig jaar speelde ik nog bij FC Groningen en nu zit ik inderdaad bij de selectie van FC Barcelona", zegt Reis.

"Aan het begin van de week begon het allemaal een beetje te spelen. Het is een heel fijn gevoel dat ik nu bij de Champions League-selectie zit. Het is iets waar ik altijd op gehoopt heb en ik ben blij dat het nu gebeurt", zegt de international van Jong Oranje tegen RTV Noord. "Het gaat echt goed met me. Ik heb het gevoel dat ik me steeds meer ontwikkel. Dat gevoel wordt eigenlijk ook steeds beter en beter."

Reis speelde dit seizoen zijn wedstrijden in FC Barcelona B, waarmee hij net naast promotie naar de Segunda Division B greep. Hij traint ook regelmatig mee met Lionel Messi, Luis Suarez en Frenkie de Jong. "Ze staan allemaal klaar om te helpen. Het zijn eigenlijk ook hele normale gasten. Ik vind Messi sowieso de beste speler van de wereld. Voor mij is het heel mooi om met hem op het veld te staan en met hem te mogen trainen. Ik vind het zeker mooi om van dicht bij te zien hoe goed hij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen