Van Bronckhorst pakt eerste punt met Guangzhou R&F

5 augustus 2020, 16:16

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn eerste punt als trainer van Guangzhou R&F woensdag gepakt. De coach maakte met zijn team een veel betere indruk dan tegen Shenzhen (3-0 verlies) en koploper Guangzhou Evergrande (5-0) verlies, maar verder dan een gelijkmaker kwam de club op bezoek bij Henan Jianye (1-1) niet.

Na tien minuten leek het opnieuw mis te gaan voor hekkensluiter Guangzhou R&F toen Feng Boxuan al de score opende namens de thuisploeg: de negende treffer in 200 minuten voetbal. Hoewel Van Bronckhorst met zijn ploeg steeds meer grip op de wedstrijd kreeg, kwam het niet verder dan een gelijkmaker, die uit een vrije trap met enig fortuin werd gemaakt. Eran Zahavi tikte een kopbal bij de tweede paal nog nét tegen de touwen na een uur voetbal.

Zodoende pakt Van Bronckhorst het eerste punt met zijn nieuwe club, met wie hij ondanks het punt nog wel altijd hekkensluiter is in de Chinese Super League. De Nederlander moet zich bij de beste vier spelen om mee te doen aan de competitie voor de bovenste helft van de Super League, die verdeeld is in Groep A en B en straks in de beste en minste acht ploegen wordt verdeeld voor het bepalen van de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen