SC Heerenveen presenteert donderdag Uruguayaanse aanwinst

6 augustus 2020, 00:07

SC Heerenveen heeft beet. De Friese club presenteert donderdagochtend Joaquín Fernández (21) als nieuwe aanwinst. De Uruguayaanse verdediger moet in het Abe Lenstra Stadion Sven Botman doen vergeten.

Fernández moet nog wel medisch worden gekeurd. Als de medische check geen problemen oplevert, wordt de Uruguayaan aan de pers voorgesteld. De verdediger verklapte onlangs in een interview met Ovacion dat een transfer naar Heerenveen op handen was. "Ze volgen mij al een tijdje. Maar totdat ik de vliegtickets in handen had, wilde ik mij niet rijk rekenen. Heerenveen ligt op ongeveer 125 kilometer van Amsterdam. Gelukkig heb ik geen problemen met Engels. Misschien ben ik de helft vergeten, maar ik weet zeker dat ik het over een paar maanden onder de knie heb", zei hij.

Fernández komt over van River Plate uit Montevideo, niet te verwarren met de gelijknamige club uit Argentinië. Hij wordt bij de Friezen de derde zomeraanwinst. Heerenveen versterkte zich eerder met Sieben Dewaele (gehuurd van RSC Anderlecht) en Erwin Mulder (Swansea City).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen