Heracles haalt De La Torre transfervrij op bij Fulham

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 augustus 2020 – Heracles Almelo heeft zich voor komend seizoen versterkt met de middenvelder annex aanvaller Luca de la Torre (22). De Amerikaan met Spaans paspoort komt donderdag over van het gepromoveerde Fulham, waar hij afgelopen seizoen een kleine bijrol had. In Almelo tekent hij een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar.

Heracles haalt De La Torre transfervrij op bij Fulham

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat de Eredivsie-club weten. De la Torre kwam in 2014 naar Londen, waar hij kwam te voetballen voor Fulham. Voor die club kwam hij vooral uit in de jeugd- en beloftenteams, maar viel afgelopen seizoen tweemaal in het Championship in. Door een transfervrije status kon Heracles Almelo de multi-inzetbare speler vastleggen. "Hij kan als flankspeler op beide kanten uit de voeten, maar ook als aanvallende middenvelder. Hij biedt ons daarmee extra opties", aldus technisch directeur Tim Gilissen.

De kersverse aanwinst kijkt zelf ook uit naar zijn avontuur in de Eredivisie. "Deze club speelt graag attractief voetbal. Dat past denk ik goed bij mijn technische stijl van spelen", aldus De la Torre. "Daarover heb ik ook goede gesprekken gevoerd met onder meer trainer Frank Wormuth. Daar sprak vertrouwen uit. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb."

In navolging van Sinan Bakis (FC Flyeralarm Admira), Marco Rente (Borussia Dortmund II), Noah Fadiga (Club Brugge) en Rai Vloei (Excelsior) is De la Torre alweer de vijfde zomeraanwinst, al vertrokken er nog veel meer spelers uit Almelo. Mohammed Osman, Cyriel Dessers en Dario van den Buijs waren de meest bekende gezichten van de in totaal elf vertrekkers.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd