Chelsea-talent Maatsen in selectie voor CL-duel met Bayern

6 augustus 2020, 13:26

Chelsea-talent Ian Maatsen (18) kan zich mogelijk verheugen op zijn Champions League-debuut namens Chelsea. De linksachter is door Frank Lampard opgenomen in de wedstrijdselectie van The Blues op bezoek bij Bayern München. De Engelsen kampen met veel blessures en schorsingen, waardoor er een beroep wordt gedaan op meerdere talenten.

Niet alleen de door onder andere Feyenoord en PSV opgeleide Maatsen zit bij de wedstrijdselectie, maar ook Billy Gilmour, Henry Lawrence en Lewis Bate krijgen mogelijk allemaal een kans op speeltijd van Lampard. Maatsen maakte in de League Cup-wedstrijd tegen Grimsby reeds zijn debuut in het eerste en verlengde dit kalenderjaar zijn contact in Londen met drie seizoenen. 

Al die veranderingen komen mede door de enorme lijst afwezigen: Jorginho en Marcos Alonso zijn geschorst, Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic, Azpilicueta en Pedro zijn geblesseerd. Ook Christian Pulisic en N'Golo Kanté zijn twijfelgevallen bij The Blues, die daarom helemaal voor een onmogelijke opgave staan. In eigen huis werd er namelijk al met 0-3 verloren van Der Rekordmeister, waardoor alle hoop op de volgende ronde verkeken lijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen