Malen fit na 'nachtmerrie': "Ik ben relaxt en voel me goed"

6 augustus 2020, 16:01

Op het trainingskamp van PSV in Marienfeld kan Donyell Malen de draad weer oppakken. De aanvaller scheurde acht maanden geleden zijn kruisband in de kraker tegen Feyenoord en moest lang revalideren. Inmiddels wordt de spits langzaam maar zeker weer de oude.

De 21-jarige spits scoorde afgelopen seizoen elf keer in de Eredivisie voordat hij geblesseerd raakte tegen Feyenoord. "De blessure was natuurlijk geen leuk moment. Het was een nachtmerrie", blikt hij terug bij FOX Sports. "Je gaat gewoon door en het voetbal stopte op een gegeven moment helemaal, terwijl het voor mij al eerder gestopt was. Ik heb het wel gemist om met mijn ploeggenoten te zijn, los van het voetballen zelf. Daarom vind ik het nu des te leuker dat ik nu weer een deel van de groep ben", vertelt hij op het trainingskamp.

Malen kan weer voluit trainen. "Ik ben relaxt en voel me goed. Het is een heel aparte tijd geweest natuurlijk, maar ik voel me nu goed", aldus de international. De spits spreekt positief over het trainingskamp en de nieuwe trainer Roger Schmidt. "We zijn hier heerlijk aan het trainen en kunnen lekker onze gang gaan. De nieuwe trainer is een aardige man en hij zegt goed wat hij wil en hoe hij erin staat. Hij is fanatiek en heeft een goede energie. Hij vraagt me ook vaak hoe het met me gaat. Hij heeft interesse in de persoon en dat is heel fijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen