Linssen: "Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg"

6 augustus 2020, 17:09

Bryan Linssen staat te popelen om aan de slag te gaan bij Feyenoord. De buitenspeler tekende na lange onderhandelingen bij de Rotterdamse club en denkt niet hij dat gaat bezwijken onder Kuip-vrees. Hij is gretig om zich te laten zien ook als het stadion niet vol zit.

Kuip-vrees zal hem niet gaan de das om gaan doen, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben niet het type dat snel ergens van onder de indruk is. Ik vind het alleen maar mooi, voetballen in De Kuip. Ik wil me heel graag laten zien. Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg. Ik krijg er energie van."

Als de Eredivisie half september in gang schiet, zullen de stadions niet vol zitten. Dat geldt dus ook voor De Kuip. "Het is apart, ja", zegt Linssen. "Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch. Anderzijds: ook als er straks maar zevenduizend supporters zitten, zullen ze goed te horen zijn. Dat merk je ook wanneer Feyenoord een uitwedstrijd speelt. Ook al zijn de supporters met weinig; in elk stadion hoor je ze er bovenuit."

De aanvaller kan zondag alvast wennen aan een Kuip die niet vol zit, aangezien er dan geoefend wordt tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen