Memphis versus De Ligt: "Ben trots, maar nu zijn we rivalen"

6 augustus 2020, 19:55

In de Champions League staan Memphis Depay en Matthijs de Ligt vrijdag lijnrecht tegenover elkaar. De Nederlanders strijden met respectievelijk Olympique Lyon en Juventus om een ticket voor de kwartfinales. Memphis kijkt uit naar de ontmoeting met zijn landgenoot.

Lyon won het eerste duel met 1-0 en heeft zodoende goede papieren om de volgende ronde te halen. Memphis miste het eerste duel door zijn blessure, maar kan er vrijdag wel bij zijn als er zonder publiek weer tegen elkaar gespeeld wordt. Hij vindt het mooi om tegen De Ligt te spelen. "Tijdens de lockdown hebben we elkaar nog gesproken in Nederland. Hij heeft het heel goed gedaan in zijn eerste seizoen bij Juventus en ik ben erg trots op hem, maar morgen zijn we rivalen van elkaar."

Memphis is blij dat hij zijn team vrijdag kan helpen, zo vertelde hij op de persconferentie van donderdag. "Ik ben helemaal terug en heb al enkele duels in de benen. Ik ben in goede conditie. Dit is een speciale wedstrijd, anders dan andere duels. Ik denk dat we klaar zijn voor deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen