Leverkusen wint weer van Rangers, Sevilla verslaat AS Roma

6 augustus 2020, 21:09

Zoals verwacht is Bayer Leverkusen doorgestoten naar de kwartfinales van de Europa League. De Duitsers verwierven in de eerste achtste finale voor de stop al een goede uitgangspositie door met 1-3 te winnen bij Rangers FC en gaven het niet meer weg. De ploeg van Peter Bosz zegevierde donderdag in eigen huis met 1-0 en gaat dus naar de kwartfinale.

Leverkusen - Rangers 1-0

Het kon voor Leverkusen al bijna niet meer fout en het team van Bosz kende vanavond weinig problemen met Rangers. Ook scheidsrechter Danny Makkelie zal gezien hebben dat een stunt van Rangers er simpelweg niet in zat. Aan alle spanning kwam definitief een einde toen Moussa Diaby er kort na rust 1-0 voor maakte voor de ploeg van Leverkusen. Bij de Duitsers stond Daley Sinkgraven in de basis. Hij weet dat zijn ploeg in de kwartfinale aan de bak zal moeten tegen Internazionale, dat woensdag al van Getafe won.

Sevilla - AS Roma 2-0

Bij Sevilla tegen AS Roma was er nog geen eerste duel gespeeld waardoor vanavond alles op het spel stond. Met de spanning van het halen van de kwartfinale ging Sevilla het beste om, aangezien die ploeg met 2-0 zegevierde. Linksback Reguilón maakte er na twintig minuten 1-0 van en Youssef En Nesyri tekende op slag van rust voor de 2-0. De spits kreeg de voorkeur boven Luuk de Jong en maakte het vertrouwen waar, al was zijn doelpunt geen hogere wiskunde. De Nederlander kwam pas in de 93ste minuut in het veld. Bij de tegenpartij bleef Justin Kluivert negentig minuten lang op de bank. Hij zag dat zijn ploeggenoot Gianluca Mancini in blessuretijd uit frustratie nog een rode kaart kreeg van Björn Kuipers. Sevilla gaat door de winst verder naar de kwartfinale waarin de winnaar van het duel tussen Olympiakos en Wolverhampton Wanderers wacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen