Van Persie treedt toe tot technische staf Feyenoord

7 augustus 2020, 10:00

Robin van Persie is toegevoegd aan de technische staf van Dick Advocaat. De 102-voudig international gaat zich bezighouden met de aanvallers van Feyenoord. Van Persie meldt zich vrijdagmiddag in zijn nieuwe functie op het trainingcomplex 1908. "Het is geen officiële functie. Ik vind het daarom ook lastig om het een naam te geven", zegt Van Persie.

"Ik zie mezelf bijvoorbeeld niet als een spitsentrainer. Volgens mij is het een win-win-situatie: ik ga hier ontdekken of ik dit leuk vind en ik help de staf hier een beetje mee", legt de oud-prof uit op het clubkanaal van Feyenoord. Van Persie werd benaderd door Advocaat zelf. "Eigenlijk zou ik vorig seizoen al aansluiten, maar dat bleef uiteindelijk nog beperkt. Dick belde me en vroeg of ik wilde komen. En tegen Dick kan ik geen nee zeggen."

Van Persie gaat samenwerken met een aantal oud-ploeggenoten, zoals Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen. "Ik voel me nog meer speler dan trainer. Ik was als speler al van de dialoog en wil ook in deze rol samen tot mooie dingen, leuke oefeningen komen. Ik heb niet één filosofie: er leiden meer wegen naar Rome."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen