FC Utrecht meldt positieve coronatest binnen beloftenploeg

7 augustus 2020, 10:18

FC Utrecht is opgeschrikt door een coronageval binnen de beloftenploeg. De Domstedelingen laten weten dat het om een speler gaat. Afgelopen dinsdag, 24 uur voor het oefenduel met Westerlo (2-2), testte hij nog negatief. Gisteren (donderdag) leverde de betreffende speler wel een positieve test af. Zijn ploeggenoten zijn allemaal in thuisquarantaine gegaan.

De spelers werden gisteren getest, omdat Jong FC Utrecht morgen een besloten oefenwedstrijd op het programma heeft staan. 'Sinds de test van gisteren zijn de spelers van Jong FC Utrecht niet meer op de club geweest. Direct na het ontvangen van de positieve testuitslag zijn de spelers en stafleden van de beloftenploeg naar huis gegaan om in thuisquarantaine te gaan', laat Utrecht weten. 'Op korte termijn vindt een hertest plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken.'

Utrecht benadrukt dat de beloftenploeg en het eerste elftal vanaf de start van de voorbereiding geen contact met elkaar hebben gehad. Het programma van de A-selectie kan dus conform planning vervolgd worden. Jong FC Utrecht begint over precies drie weken aan het nieuwe seizoen van de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen