'Ajax wil Sessegnon (20) huren van Tottenham Hotspur'

7 augustus 2020, 11:47   Bijgewerkt: 7 augustus 2020, 14:31

Ajax heeft het oog laten vallen op Ryan Sessegnon. De Amsterdammers willen de twintigjarige linksbuiten huren van Tottenham Hotspur. Echter zit Ajax wel in de wachtkamer, omdat José Mourinho nog een besluit moet nemen over de toekomst van het Engelse talent.

Met dat nieuws treedt The Telegraph naar buiten. Sessegnon wordt in Engeland beschouwd als groot talent. Spurs nam hem een jaar geleden voor 27 miljoen euro over van Fulham, maar afgelopen seizoen kwam hij tot slechts zes Premier League-optredens. Na de hervatting kwam de jeugdinternational geen enkel duel in actie.

Mourinho en Tottenham geloven heilig in een mooie toekomst voor Sessegnon. Eventueel is hij ook inzetbaar als linksback. Op die positie is bij Tottenham de spoeling op dit moment dun. Sessegnon hoort op korte termijn wat de plannen voor komend seizoen zijn. Ajax hoopt dat hij in aanmerking komt voor een verhuur, zo klinkt het in Engeland. Tevens zou het gepromoveerde Fulham Sessegnon willen verleiden tot een terugkeer naar Craven Cottage.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen