Primeur: iedere zondag live uitzending van Eredivisie Vrouwen

7 augustus 2020, 12:27

De Eredivisie Vrouwen zet een nieuwe stap in de professionalisering: iedere zondag zendt FOX Sports een wedstrijd live uit en biedt de NOS die avond een samenvatting aan. Af en toe doet Studio Sport op zondagmiddag (12.15 uur) ook live verslag. Van alle wedstrijden komen via FOX Sports (online) en de socials van Eredivisie Vrouwen samenvattingen beschikbaar.

In het nieuwe seizoen wordt van iedere speelronde doorgaans één duel op zondag gespeeld, de andere staan geprogrammeerd voor de vrijdag. Deze impuls is het gevolg van het commerciële convenant dat de KNVB en clubs in juni met elkaar sloten. Ook zorgde de terugkeer van Sari van Veenendaal, Mandy van den Berg (beiden PSV) en Stefanie van der Gragt (Ajax) naar Nederland voor een sportieve boost.

De Eredivisie Vrouwen bestaat ook komend seizoen uit acht teams: PSV, Ajax, FC Twente, sc Heerenveen, Excelsior, PEC Zwolle, ADO Den Haag en VV Alkmaar. De competitie begint op zondag 6 september, met een compleet programma. Daarvan is de topper tussen Ajax en FC Twente live te zien bij FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen