Onana en Dest ontbreken bij Ajax, maar 'niet vanwege transfers'

8 augustus 2020, 18:15   Bijgewerkt: 8 augustus 2020, 18:22

Andre Onana en Sergino Dest ontbreken zaterdagavond bij Ajax in de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Toch heeft dat niet te maken met mogelijke uitgaande transfers, maar met andere redenen. De keeper van de Amsterdammers is nog niet helemaal fit, de afwezigheid van Dest is eveneens vanwege een lichte enkelblessure. Beide spelers werden wel volop aan de uitgang gelinkt in Amsterdam. 

Dat schrijft De Telegraaf althans. Onana is nog niet helemaal fit en kampt met een lichte enkelblessure. Daardoor maakt Maarten Stekelenburg zijn officieuze rentree namens de Amsterdammers onder de lat. Ook Dest is niet van de partij, vanwege de zelfde redenen als bij Onana. Dusan Tadic staat op de nummer 'tien' positie, achter Lassina Traoré.

Dat Nicolas Tagliafico op de bank begint, zou wel te maken hebben met het inspelen op een vertrek van de Argentijn. De verwachting is nog wel dat hij actie komt, omdat beide 'elftallen' van Ajax vermoedelijk een helft gaan spelen tegen RKC Waalwijk. Toch moet Erik ten Hag puzzelen om zijn plek op te volgen, Lisandro Martínez is zijn logische opvolger. David Neres moet nog verder optrainen voor hij wedstrijdminuten kan maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen