Club Brugge na verloren bekerfinale ook bij start JPL onderuit

8 augustus 2020, 18:31

Regerend landskampioen Club Brugge heeft na de verloren bekerfinale tegen Antwerp FC op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League een volgende domper te verwerken gekregen. Dankzij een enorme blunder van Brandon Mechele ging het bezoekende SC Charleroi er zaterdagavond met de zege vandoor: 0-1.

Heel lang was het onzeker of de Belgische competitie vandaag 8 augustus zoals gepland los kon gaan. Niet alleen vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus, maar ook vanwege alle perikelen over hoe het komende seizoen ingevuld moest worden. Met uiteindelijk achttien ploegen én Waasland-Beveren ging de bal rollen in de Jupiler Pro League, waarbij de regerend kampioen het spits mocht afbijten.

Dat ging echter niet goed, ondanks dat het anders dan de opponent al een officiële wedstrijd in de benen had. De bekerfinale tegen Antwerp FC ging al verloren (1-0) en ook tegen Charleroi ging het mis. Beide ploegen waren lang niet echt gevaarlijk, maar alsof Mechele naar Raphaël Varane heeft gekeken vrijdagavond leverde hij de bal in bij een directe opponent. De Japanner Ryota Morioka profiteerde optimaal, waardoor Club Brugge ondanks een slotoffensief opnieuw onderuit ging na de coronastop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen