Blind over toekomst: "Zoals het nu lijkt, blijf ik bij Ajax"

9 augustus 2020, 09:26

Meerdere spelers van Ajax worden in verband gebracht met een transfer, maar dat geldt niet voor Daley Blind. Toch wil de verdediger niet met honderd procent zekerheid zeggen dat hij ook na de zomer in Amsterdam speelt. Hij rekent op een langer verblijf bij Ajax, maar sluit niets uit.

De international heeft bij Ajax nog een contract tot 2022 en is een belangrijke pilaar in de defensie. "Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik gewoon bij Ajax. Maar je weet het nooit in het voetbal. Dat ik het naar mijn zin heb, staat buiten kijf. Dat weet iedereen. Er speelt niets op dit moment, dus er is ook geen reden tot paniek", stelt hij bij FOX Sports.

Blind maakte een scherpe indruk tegen RKC Waalwijk (6-1). Hij denkt dat zijn niveau nu hoger ligt dan voor de coronastop, toen hij na hartproblemen terugkeerde in het team en niet sterk speelde. "Ik ben niet weggelopen voor de positie die ik heb in het elftal en ik heb mijn verantwoordelijkheid gepakt. Ik was niet wedstrijdfit en ik heb inderdaad toen wat mindere wedstrijden gespeeld", zegt Blind. "Nu heb ik dat weer goed op kunnen bouwen en ik voel me ook weer steeds sterker worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen