Van Wonderen: "Douglas blijft van harte welkom bij Go Ahead"

9 augustus 2020, 13:01

Douglas Teixeira is in ieder geval voorlopig vertrokken bij Go Ahead Eagles. De Braziliaanse verdediger was daar op proef, maar kreeg de kans om mee te trainen bij een 2. Bundesliga-club. Om welke club het gaat, is niet bekend. Wel is duidelijk dat hij welkom blijft in Deventer.

Mocht het hem niet lukken om een contract af te dwingen in Duitsland, dan kan hij weer terugkeren bij Go Ahead. "Hij blijft van harte welkom bij Go Ahead", zegt trainer Kees van Wonderen via de clubkanalen. "Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij altijd mee kan trainen. Hij heeft de vrijheid als er een club komt die hem een contract of de financiële middelen kan geven. Dat heeft zich nu voorgedaan. Die wilden hem zien en keuren."

Van Wonderen snapt dat andere clubs financieel meer kunnen bieden aan Douglas. "De financiële mogelijkheden zijn bij ons beperkt", zegt Van Wonderen. "Die zijn niet te vergelijken met Rusland, Portugal en zijn toptijd bij FC Twente. Er zou een klein iets mogelijk kunnen zijn, maar dan moet hij geen andere opties hebben. Dan zou hij ervoor kunnen kiezen zijn carrière in leven te houden en bij Go Ahead aan te sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen