Bayern dendert door in CL: "Van record naar record"

9 augustus 2020, 13:29

Bayern München heeft zich gebombardeerd tot de favoriet in de Champions League. Zaterdag maakte het team van Hansi Flick wederom indruk tegen Chelsea door in eigen huis met 4-1 te winnen. Flick weet dat zijn ploeg favoriet is voor het duel met FC Barcelona in de kwartfinale, maar probeert de ploeg met de benen op de grond te houden.

Vrijdag in Lissabon speelt Bayern tegen Barcelona. "We hebben respect voor Barcelona en we bereiden ons op dezelfde manier voor als altijd. Ik hoop dat we hetzelfde kunnen laten zien", aldus Flick in Duitse media. "Lionel Messi is natuurlijk belangrijk voor ze, maar we kunnen niet alleen naar hem kijken. Barcelona heeft meer spelers van topkwaliteit, die moeten we allemaal bestrijden." De coach gaf tevens aan dat de blessure van Jerome Boateng, die uitviel, niet ernstig is. Hij hoopt ook dat Benjamin Pavard dit toernooi nog in actie kan komen.

Wie zeker zal spelen, is Thomas Müller. De aanvallende middenvelder is onder Flick helemaal opgeleefd en boekte tegen Chelsea met zijn ploeg de negende zege op rij in alle competities. Met de vorm zit het dus wel goed. "Het is nu een kwestie van de lijn doortrekken", zegt de international. "Ik weet niet eens hoeveel wedstrijden we nu al ongeslagen zijn, we gaan echt van record naar record. Uiteraard beginnen we vaak aan een wedstrijd als favoriet, maar we moeten het iedere keer wel waarmaken. Dat zal tegen Barcelona ook moeten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen