PSV wint ook tweede oefenduel van weekend simpel

9 augustus 2020, 16:01   Bijgewerkt: 9 augustus 2020, 16:08

PSV heeft zondag de tweede oefenzege van het weekend geboekt. Dat gebeurde op het trainingskamp in Duitsland en ging tamelijk eenvoudig. De Duitse tweedeklasser KFC Uerdingen 05 werd met 0-3 opzij gezet, mede door twee goals van Sam Lammers.

PSV won zaterdag met 0-3 van SC Verl en ook zondag ging het makkelijk. Al na dertien minuten was het raak toen Cody Gakpo de 0-1 tegen de touwen drukte met een droge schuiver. Het duurde vervolgens even totdat de 0-2 viel. Dat gebeurde een kwartier voor tijd dankzij Lammers. Hij schoot de bal na een mooie actie keurig in het doel. Daarmee was de koek nog niet op, aangezien Lammers ook nog de 0-3 aantekende. Ook bij die treffer liet de spits zich zien. PSV moest het nog zonder Donyell Malen doen maar dat was voor Lammers dus geen probleem.

Slecht nieuws voor PSV was echter wel dat Érick Gutiérrez er geblesseerd af ging. Hij werd gewisseld voor de Amerikaan Chris Gloster. Overigens was Mauro Junior ook vandaag de linksback in het elftal van Roger Schmidt, die tevreden zal zijn met zijn eerste twee zeges als coach van PSV.

Basisopstelling PSV: Zoet; Rigo, Teze, Viergever, Mauro Jr; Rosario, Ihattaren; Bruma, Gakpo; Madueke, Romero. Malen ook vandaag nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen