Gisteren gemist: PSV streept Van Aanholt weg, AZ-protest mislukt

10 augustus 2020, 23:18

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 9 augustus.

'PSV informeert naar Van Aanholt, maar laat belangstelling varen'

PSV ziet voorlopig af van Patrick van Aanholt. De Eindhovenaren, die een nieuwe linksback zoeken, hebben wel geïnformeerd naar de 29-jarige linksback. Van Aanholt heeft bij Crystal Palace nog een eenjarig contract. Vooral door zijn Premier League-salaris lijkt hij op dit moment onhaalbaar voor PSV.

Protest AZ mislukt: club in koker voor loting voorronde

Het protest van AZ bij de UEFA heeft niets opgeleverd. Via de officiële kanalen communiceert de Europese bond dat de Alkmaarders morgen (maandag) in de koker gaan voor de loting van de tweede voorronde in de Champions League. AZ-directeur Robert Eenhoorn liet gisteren nog weten dat hij nog niets van de UEFA had vernomen.

'Liverpool haalt oud-Willem II'er Tsimikas spoedig naar Anfield'

Oud-Willem II'er Kostas Tsimikas gaat een fraaie transfer maken. De Griekse linksback verruilt komende week Olympiakos Piraeus voor Liverpool, verzekeren Engelse media. De kampioen van Engeland haalt hem als stand-in voor Andy Robertson. Ook Willem II pikt een graantje mee van de aanstaande transfer.

'Feyenoord vreest wéér voor zware blessure Van Beek'

Feyenoord houdt rekening met opnieuw een zware blessure voor Sven van Beek. De 26-jarige verdediger viel zondagmiddag geblesseerd uit in de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Van Beek greep naar zijn linkervoet. Afgelopen seizoen speelde hij door een enkelblessure slechts één duel.

Atlético vlak voor kwartfinale CL getroffen door corona

Atlético Madrid heeft twee coronagevallen binnen de gelederen. De Spaanse club maakt dat bekend in aanloop naar de kwartfinale van de Champions League. Atlético staat donderdag in Lissabon tegenover RB Leipzig. Onduidelijk is of het om een speler of staflid gaat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen