Bozenik: "Ik ben blij dat ik met een legende mag trainen"

9 augustus 2020, 22:52

Robert Bozenik profiteert nu al van de samenwerking met Robin van Persie. Oranje's topscorer aller tijden werd vrijdag als spitsentrainer toegevoegd aan de technische staf van Feyenoord, twee dagen later scoorde Bozenik prompt twee keer in de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

"Ik werk met Robin van Persie samen nu. Dat moet ik in de praktijk brengen", zegt Bozenik tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben blij dat ik met een legende mag trainen. We praten over voetbal, over hoe ik mij moet opstellen. Bij de tweede goal, daar hadden we het over gehad. De mensen hadden misschien het idee dat ik snel zou schieten, maar ik kapte en veranderde mijn positie en schoot met links. Dat was lekker."

Lees ook: 'Feyenoord vreest wéér voor zware blessure Van Beek'

Normaliter moet Bozenik komend seizoen Nicolai Jørgensen voor zich dulden in de pikorde. "Of ik de eerste spits kan worden? Dat is een vraag voor onze trainer. Maar we spelen heel veel wedstrijden met ook nog eens de Europa League. Ik knok voor mijn kans. Ik moet fit en gezond blijven en dan zien we wel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen