'PSV speurt wel degelijk naar keeper, Mvogo in beeld'

10 augustus 2020, 07:58   Bijgewerkt: 10 augustus 2020, 10:16

PSV bekijkt wel degelijk of het zich onder de lat kan versterken. Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf. Trainer Roger Schmidt is groot fan van meevoetballende keepers, maar Lars Unnerstall en in mindere mate Jeroen Zoet voldoen niet aan dat profiel. Daarom is gekeken of Yvon Mvogo (26) van RB Leipzig haalbaar is.

De naam van Mvogo werd vorige week in de Duitse media al aan PSV gekoppeld. Als de Eindhovenaren hem willen aantrekken, betreft het huur. Het prijskaartje van vijf miljoen wil PSV niet betalen. De Zwitserse Kameroener wordt volgens De Telegraaf een optie wanneer zijn contract in Leipzig wordt verlengd. Zijn huidige contract loopt over een jaar af. De tweevoudig international van Zwitserland is een bekende van Lars Kornetka, assistent-trainer van Schmidt.

Het Eindhovens Dagblad voegt eraan toe dat PSV de mogelijkheden heeft afgetast, maar dat de zaak nog niet concreet is. Mvogo heeft donderdag eerst verplichtingen met Leipzig, dat in de  kwartfinale van de Champions League tegen Atlético Madrid speelt. Mvogo speelde voorheen ook voor het Zwitserse Young Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen