Kwartfinale Leipzig - Atletico niet in gevaar, hertest NAC negatief

10 augustus 2020 – Het doorgaan van RB Leipzig - Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League komt niet in gevaar. Bij de Madrilenen testten afgelopen weekend Angel Correa (foto) en Sime Vrsaljko positief op het coronavirus, maar bij een hertest blijken de overige spelers en stafleden negatief. De UEFA heeft tevens laten weten dat het duel donderdag gewoon doorgaat.

Kwartfinale Leipzig - Atletico niet in gevaar, hertest NAC negatief

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Atlético maakte maandag de namen van de spelers met corona bekend. Correa en Vrsaljko zijn beiden asymptomatisch, maar de twee moeten voorlopig in isolatie. Vrsaljko viel sowieso al buiten de boot, omdat hij herstellende is van een blessure. Hun collega's reizen dinsdag naar Lissabon, waar donderdag het duel met Leipzig gespeeld wordt.

Hertest NAC negatief
Ook NAC Breda werd afgelopen weekend opgeschrokken door twee positieve testen. Daardoor ging er ook een streep door het oefenduel van zondag met FC Dordrecht. Een uitgebreidere hertest bij de betreffende personen heeft nu een negatief resultaat opgeleverd. 'Na deze hertest lijkt het minder waarschijnlijk dat er besmettingen zijn bij NAC', aldus de Parel van het Zuiden in een verklaring.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd