Juventus gaat overbodige Matuidi slijten aan MLS

10 augustus 2020, 14:55   Bijgewerkt: 10 augustus 2020, 15:51

De verjonging bij Juventus krijgt al razendsnel gestalte: de 33-jarige Blaise Matuidi gaat een transfer maken naar Inter Miami, de MLS-club waarvan David Beckham mede-eigenaar is. Italiaanse en Franse media maken melding van de aanstaande deal tussen Juventus en de Amerikanen.

Volgens RMC Sport ondergaat Matuidi vandaag (maandag) nog een medische keuring in Parijs. Sky Sport Italia meldt dat de betrokken partijen een akkoord hebben bereikt. Matuidi beschikt in Turijn nog over een eenjarig contract, maar maakt hij vermoedelijk wel transfervrij de overstap naar de Verenigde Staten.

Bij Juventus dreigde Matuidi overbodig te raken. Met de aanstelling van Andrea Pirlo breekt een nieuw tijdperk aan en zal de opvolger van Maurizio Sarri gaan doorselecteren. Naast Matuidi zouden ook Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Daniele Rugani, Mattia De Sciglio, Federico Bernardeschi, Douglas Costa en Aaron Ramsey ook op de nominatie staan om te vertrekken.

Matuidi's toekomstige werkgever is een splinternieuwe club in de Major League Soccer. De club van Beckham debuteert dit seizoen in de Amerikaanse competitie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen