'AZ lijkt naast Kongolo te grijpen, Hoedt een alternatief'

10 augustus 2020, 15:21   Bijgewerkt: 10 augustus 2020, 17:39

De zoektocht van AZ naar een centrale verdediger blijft stroef verlopen. Waarschijnlijk kan de club de komst van Terence Kongolo vergeten. De Alkmaarders hadden de voormalig Feyenoorder in de picture, maar Premier League-promovendus Fulham beschikt inmiddels over de beste papieren voor de 26-jarige verdediger. AZ kan het met Kongolo's werkgever Huddersfield Town niet eens worden over een huurconstructie.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant steggelen AZ en Huddersfield over de constructie. De Engelsen hoeven geen huursom, maar willen dat de lenende club het volledige salaris van Kongolo overneemt. AZ wil of kan daar niet aan voldoen. Na de terugkeer naar de Premier League heeft Fulham veel meer financiële mogelijkheden. Kongolo speelde het afgelopen half jaar ook al op huurbasis voor The Cottagers, maar door een blessure kwam hij slechts twee wedstrijden in actie.

Hoedt

AZ heeft wel enkele alternatieven op het oog. Wesley Hoedt is daar eentje van, weet het AD. De verdediger van Southampton trainde in mei nog mee met zijn oude club, maar gaf destijds aan dat een terugkeer naar Alkmaar niet aan de orde was. Ook Hoedt verdient een Premier League-salaris. Verder had AZ ook een oogje op NAC Breda-talent Jan Paul van Hecke, maar voor hem lonkt een transfer naar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370711/brighton-wil-na-veltman-ook-nac-breda-verdediger-van-hecke/,_blank,Brighton & Albion Hove].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen