Bosz: "Havertz speelt volgend jaar voor Heracles Almelo"

11 augustus 2020, 08:17   Bijgewerkt: 11 augustus 2020, 09:29

Peter Bosz grapt over de toekomst van Kai Havertz. Na de uitschakeling van Bayer Leverkusen in de Europa League kreeg hij de vraag of Havertz zijn laatste wedstrijd voor Leverkusen heeft gespeeld. "Hierbij kan ik vertellen dat hij verhuist naar Heracles Almelo", reageerde de voormalige trainer van de Almeloërs met een knipoog.

Het is publiek geheim dat Chelsea het Duitse pareltje naar Stamford Bridge wil halen. Nu het seizoen voor Leverkusen erop zit, kan de transfer in een stroomversnelling komen. Die Werkself verlangt echter wel honderd miljoen euro voor Havertz en lijkt daaraan geen concessies te willen doen.

Uitschakeling

Over de toekomst van Havertz wilde Bosz niet praten, over de nederlaag tegen Internazionale (2-1) wel. "We hebben verloren van een goede tegenstander. De eerste twintig minuten hebben wij niet goed gespeeld", zegt Bosz op beelden van FOX Sports. "We leken nerveus, in balbezit speelden we onrustig en we kenden problemen met Lukaku. We weten dat hij een sterke speler is, maar we hebben hem niet goed verdedigd. Daarna kwamen we beter in ons spel. In de tweede helft kreeg ik het idee dat er meer in zat, ook al hebben we niet een echte grote kans weten te creëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen