VVV kondigt komst Griekse spits aan met ludieke video

11 augustus 2020, 11:40

VVV-Venlo heeft zijn gewenste aanvallende versterking binnen. De Venlonaren maken middels een ludieke video de komst van Georgios Giakoumakis wereldkundig. De 25-jarige Griekse spits heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Giakoumakis komt over van AEK Athene, waar hij Champions League-ervaring opdeed, maar nooit echt doorbrak. De afgelopen anderhalf jaar werd de spits tot twee keer toe verhuurd. Eerst aan OFI Heraklion, vervolgens aan het Poolse Górnik Zarbrze. "Georgios is een centrumspits met lengte én snelheid, expliciet een type spits waar we nog naar op zoek waren. Iemand die in onze speelstijl past, die uit te voeten kan met veel ruimte achter de laatste linie en die complementair is aan de aanvallende kwaliteiten die we reeds in huis hebben", aldus technisch manager Stan Valckx, die een hoofdrol speelt bij de spelersaankondiging.

De Griek is na Guus Hupperts, Jafar Arias, Lukas Schmitz en Arjan Swinkels de vijfde zomerversterking van VVV. "Ik volg het Nederlandse voetbal al mijn hele leven. Ik hou van de aanvallende speelstijl in de Eredivisie. Zelf wil ik me graag bewijzen in Nederland. Niet alleen door te scoren, maar door belangrijk voor het team te zijn, op welke manier dan ook. Ik ben heel blij dat VVV-Venlo me die kans geeft", reageert de spits.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen