'Fortuna Sittard wil verrassen met komst van Seuntjens'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 augustus 2020 – Fortuna Sittard hoopt op een stunt op de transfermarkt. De Limburgers hebben namelijk hun zinnen gezet op de komst van aanvaller annex middenvelder Mats Seuntjens (28, op archiefbeeld). Hij staat momenteel onder contract bij het Turkse Gençlerbirligi, maar zou al gesprekken met de clubleiding van de Eredivisieclub hebben gehad.

'Fortuna Sittard wil verrassen met komst van Seuntjens'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijven De Limburger en ZO-NWS althans. Hoewel Fortuna Sittard normaliter juist jonge spelers koopt, die daarna met winst kunnen worden verkocht en een hoge restwaarde hebben, hoopt de club ditmaal op de ervaren Seuntjens. De van AZ overgekomen multi-inzetbare speler kende geen geweldig seizoen in de Turkse Süper Lig en zal ongetwijfeld weer meer aan spelen willen toekomen.

Daarom zou een stap terug naar de Eredivisie geen onlogische zijn. Eerder kwam hij uit voor NAC Breda, alvorens hij overstapte naar AZ. Na de komst van Arne Slot werd hij al snel naar de uitgang verwezen. Hij vond onderdak bij Gençlerbirligi, maar keert mogelijk dus alweer snel terug in Nederland. Eerder was er met Sebastian Polter (29) ook al een meer ervaren aanvalsleider in beeld bij Fortuna Sittard.

Fortuna is naarstig op zoek naar een diepe spits, mede omdat Vitalie Damascan (was gehuurd) en Amadou Ciss deze zomer vertrokken. Daarom moet trainer Kevin Hofland meer mogelijkheden voorin krijgen, waarbij het erop lijkt dat Fortuna Sittard momenteel zoekt naar meer ervaring.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd