Basisplaatsen voor Hateboer, De Roon en Gosens tegen PSG

12 augustus 2020, 20:15   Bijgewerkt: 12 augustus 2020, 23:17

Atalanta treedt woensdagavond met Hans Hateboer en Marten de Roon als basisspelers aan tegen Paris Saint-Germain. Ook de Duits-Nederlandse Robin Gosens verschijnt om 21.00 uur aan de aftrap. Bij de Fransen moet Mitchel Bakker genoegen nemen met een plek op de bank. Kylian Mbappé maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van PSG, maar is niet fit genoeg voor een basisplaats.

In het Portugese Lissabon strijden Atalanta en Paris Saint-Germain vanavond om een plek in de halve finale van de Champions League. Beide clubs plaatsten zich enkele maanden geleden al voor de laatste acht. De Italianen deden dat op overtuigende wijze door twee keer te winnen van Valencia (4-1 en 3-4). PSG rekende met Borussia Dortmund af. Na een 1-2 nederlaag in de heenwedstrijd wonnen de Fransen in eigen stadion met 2-0.

Atalanta trok na de coronastop de vorm door en eindigde op een knappe derde plaats in de Serie A. PSG maakt het Ligue 1-seizoen niet af, maar werd wel uitgeroepen tot kampioen. Met Bakker als verrassende basisspeler legden de Parijzenaars vorige maand beslag op de Coupe de France en Coupe de la Ligue. In de eerste finale raakte Mbappé geblesseerd aan zijn enkel. Hij herstelde sneller dan verwacht, maar kan tegen Atalanta hoogstens als invaller van waarde zijn voor PSG.

Opstelling Atalanta: Sportiello; Toloi, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Papu Gómez, Pasalic; Zapata

Opstelling PSG: Navas; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Herrera, Marquinhos, Gueye, Sarabia, Icardi, Neymar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen