Sancho blijft bij Dortmund: "Ik houd ervan om hier te spelen"

13 augustus 2020 – Borussia Dortmund maakte deze week aan de onduidelijkheid rond Jadon Sancho een einde, door te melden dat de club niet van plan is om hem te verkopen. De Engelsman heeft nog een contract tot 2023 en de Duitsers willen niet zwichten voor de miljoenen van Manchester United. Zelf heeft de aanvaller zin in het nieuwe seizoen met Dortmund.

Sancho blijft bij Dortmund: "Ik houd ervan om hier te spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De twintigjarige aanvaller staat te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwe selectie van Dortmund. "Ik geniet ervan om met deze jongens te spelen en te trainen, we zijn een uitzonderlijke groep", zegt Sancho vanaf het trainingskamp in Zwitserland tegen tegen ESPN. "Ik ben hier gelukkig. We hebben enkele getalenteerde jongeren en ik vind het leuk om hen te helpen. Ik ben hier op mijn zeventiende naartoe gekomen en weet dus wat ze meemaken. Hopelijk kan ik hen wegwijs maken in wat ze wel en niet moeten doen."

Sancho doelt op onder meer de zeventienjarige talenten Jude Bellingham en Claudio Reyna. Eerstgenoemde kwam deze zomer over van Birmingham City voor 23 miljoen euro.

Lees ook: Borussia Dortmund slaat deur dicht: Sancho niet naar Man United

Reacties

Bundesliga

gerelateerd