Feyenoord koopt Antonucci en stalt hem bij FC Volendam

13 augustus 2020, 20:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zoals verwacht heeft Feyenoord de komst van Francesco Antonucci afgerond. De 21-jarige Belgische aanvallende middenvelder stapt over van AS Monaco en tekent voor vier jaar in Rotterdam, met een optie op een extra seizoen. Hij wordt direct verhuurd aan FC Volendam.

Bij die club wordt hij met open armen ontvangen, aangezien hij daar afgelopen seizoen de grote ster was. In twintig competitiewedstrijden was hij daar elf keer trefzeker. Ook speelde hij interlands voor meerdere jeugdteams van de Belgische nationale ploeg. Op 19-jarige leeftijd debuteerde hij voor België Onder 21. Antonucci speelde in de jeugd van Ajax.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat de transfer van Antonucci rond is. "We zien in Francesco echt een prima versterking voor de toekomst. Hij heeft een zeer goed jaar achter de rug bij FC Volendam, waarin hij echt enorm is gegroeid. Komend seizoen kan hij zich daar nog verder ontwikkelen om dan vervolgens hier bij Feyenoord aan te sluiten", aldus de beleidsbepaler op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen